Pisklęta

ross.png

Brojler Ross jest wynikiem programu selekcji genetycznej. Charakteryzuje się wyjątkowo dobrym tempem wzrostu masy ciała, większą odpornością na choroby, zrównoważonym podnoszeniem wagi żywej, optymalizacją zużycia paszy, przeżywalnością oraz wydajnością rzeźną.

Ross 308 – Brojler Wskaźniki produkcyjne oraz specyfikacja paszy, 2019
PDFRoss-308-broiler-PO-AND-NS-2019-PL.pdf (404,76KB)


cobb.png

Dzięki starannemu i systematycznemu ulepszaniu potencjału genetycznego brojler rasy Cobb ma możliwość uzyskania wysokiej wagi, przy jednoczesnym bardzo korzystnym poziomie konwersji paszy. Cechami charakterystycznymi zapewniającymi możliwie niski koszt produkcji są wysoka przeżywalność, doskonałe tempo wzrostu i zdolność pełnego rozwijania się pomimo zagęszczenia na fermie.

Cobb 500 – Przewodnik produkcji brojlerów, XII 2018
PDFCobb.pdf (8,09MB)


 

Kontakt:

Zakład Wylęgu Drobiu
Tomasz i Agnieszka Sztuder s.c.

ul. Parkowa 4a, Pław 66-615 Dąbie

NIP: 9261083917
REGON: 970516008 
nr producenta: 073167216

Konta bankowe:

PKO BP SA
I Oddział w Poznaniu
Pl. Wolności 3, 60-914 Poznań

PLN – PL36 1020 4027 0000 1302 1665 9870
EUR – PL03 1020 4027 0000 1502 1665 9881
SWIFT – BPKOPLPW

Przewiń do góry